Ändrade planer igen

Ändrade planer igen

Jag fick ju ändra mina planer för den här veckan pga att den inställda matchen skulle köras i dag. Men redan i går kväll blev den inställd pga att det ska komma mycket regn. Så det var bara att ändra planen igen. I morse åkte jag till Karlstad i alla fall. Så vi får se om de blir någon match på onsdag eller om det bara blir på torsdag. Den här matchen som nu varit inställd tre gånger gäller inget. Därför tycker jag att de borde slingra slant om resultatet och skita i den och bara köra på torsdag. Dock är det inte jag som bestämmer så vi får se hur det blir. Det är inte lätt att planera sitt liv efter en speedwaymatch.

Födelsedagsfirande

Baby fick bli kvar i Hagfors för det känns bara onödigt att dra henne fram och tillbaka. Vi hann också med lite födelsedagsfirande innan jag åkte. Det är klart man ska äta tårta till frukost när man fyller år. När jag ändå var uppe i morse så ringde jag psykiatrin och undrade vad som hände med min läkartid som jag skulle ha haft i juli. Jag fanns inte ens med i bokningssystemet heja! Nu har jag förmågan att prata och tjata men om jag inte hade haft det hade jag inte fått någon tid då? Nu skulle jag i alla fall få en tid så fort som möjligt, troligtvis om några veckor.

 

Ändrade planer igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen