Paus från Viktväktarna

Jobb och promenad

Det är måndag och min semester är slut. Dock kommer jag inte ha fullproppade veckor förrän i september. Henrik åkte hem till Kumla i dag och jag började dagen med att åka till Åsa som jag skrev om tidigare i dag. Sen åkte jag hem och chillade lite innan jag gav mig ut och tog en promenad. Det blev 4 km i dag.

Paus från Viktväktarna

Jag har tagit en veckas paus från Viktväktarna. Semester, njurstenar och att räkna points gick inte riktigt i hop. Det får bli så ibland det viktigaste är att komma tillbaka sen igen. Så på onsdag är det dags för veckans vägning och jag hoppas på +-0. Vi gick över 40 000 steg på tre dagar, så jag har ändå gjort mitt bästa trots fusk.

Paus från Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen