Min nya köksmatta och njurstensanfall igen?

Första dagen på nya jobbet

Hejsan hoppas kompisar! I dag har jag gjort min fösta dag på nya jobbet, det kändes jättebra. Jag har har nära till mitt jobb så jag cyklade dit så bilen fick stå kvar hemma i dag. 3 km blev det!

Min nya köksmatta

Jag kom på att jag glömde visa er en sak som jag köpte i går. Det blev faktiskt en ny köksmatta från Rusta. Jag såg den första gången när vi var i Halland men kändes onödigt att dra med en matta hem därifrån så köpte den här i stället. Ja jag gillar mönster haha.

Njurstensanfall igen?

Mamma och pappa har åkt hem till Hagfors och de fick ta med sig Baby så hon kan vara ute. För de är typ 300 grader varmt i lägenheten och sen tänkte jag åka till Kumla på torsdag så slipper hon åka bil så lång. Själv ligger jag i soffan och har ont i magen och njurarna. Vet inte om de är en stenjävel som är på G igen. Jag börjar fan tro att det går grus hela tiden för direkt jag slutade ta de där urinvägsvidgande tabletterna (de är slut) så började det att göra ont igen. Aja vi får väl avvakta och se vad som händer.

köksmatta

Ett svar på ”Min nya köksmatta och njurstensanfall igen?

  1. Grattis till nya jobbet! Och 3 km är ju riktigt nära! Bokstavligen på gångavstånd. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen