Måste jag åka in till akuten?

Var på speedway på låtsas

Jag lyckades inte somna förrän vid 02 i natt men fick i alla fall sova länge för vaknade vid 11.00. Tanken var att jag skulle på Samspelets 10 års jubileum men har insett att jag måste ställa in för orkar knappt stå upp. Det får bli en ännu en dag i soffan börjar bli lite trött på att göra ingenting. Dock räddade Marie kvällen i går för hon var på speedwayen och filmade alla Luddes heat. Så jag kunde låtsas att var i Norrköping.

Måste jag åka in till akuten?

Just nu ligger jag och är i valet och kvalet om jag måste åka in till akuten eller ej. Orkar verkligen inte sitta där själv i hundra år men samtidigt blir det ju inte bättre och snart är mitt smärtstillande slut. Jag är sjukt trött på smärta och läkare som vägrar att lyssna. Det är i alla fall tur att jag har en Bebbsan som håller mig sällskap. Jag kanske ska ta med henne till akuten;)

Måste jag åka in till akuten?

2 svar på ”Måste jag åka in till akuten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen