Home Sjukvård Blod i urinen

Blod i urinen

by Joanna Halvardsson

VARNING!!! KÄNSLIGA LÄSARE BLÄDDRA INTE NER! DET FINNS BILD PÅ MITT URIN LÄGRE NER I DETTA INLÄGG!


blod i urinen

Fick en tid på vårdcentralen

Eftersom smärtan är brutal trots Alvedon 665 och Pronaxen och det känns mer och mer som urinvägsinfektion så ringde jag vårdcentralen. Jag fick en tid och Carolina var det. Det blev ännu ett meningslöst läkarbessök.

Ännu ett meningslöst läkarbesök

Redan när jag kommer in i rummet har läkaren bestämt sig för att det inte är något fel på mig för proverna är bra. Vilket de är 99% av gångerna. Min reumatismmedicin kan också göra så proverna ser bättre ut än vad de är. Men nej det är inget fel på mig.

Reumatism kan inte sitta i ryggen

Det kan inte vara njursten för på röntgen låg de i njuren och då ska man inte ha ont, sa hon. Men uppenbarligen har jag det eftersom jag stod dubbelvikt över en säng och skrek av smärta trots morfin. Sen började läkaren klämma på min rygg/nacke och fråga om de gjorde ont. Hallå jag har en reumatisk sjukdom va fan tror du? Nej nej nej reumatism kan inte sitta i ryggen, sa hon.

Blod i urinen men det är inget fel på mig

Urinen såg bra ut där syntes inget. Ni kan bild på urinen längre ner i detta inlägg. Jag vet om jag och Carolina behöver nya glasögon men enligt oss syns det jävligt tydligt att jag har blod i urinen. Men nej nej nått blod finn så det ju inte. Nu ska det tas ett nytt prov i morgon. Oklart varför eftersom det inte är något fel på mig ?

Trött på att inte bli tagen på allvar

Blir så sjukt trött på att aldrig bli tagen på allvar. Det sliter något så fruktansvärt på mig att gå runt med så här kraftiga smärtor i två veckor men det är ju inte vårdcentralens ansvar. Det är psykiatrin som får sopa upp resterna av mig sen och försöka sätta ihop mig som människa igen.

Hamna på sjukhus i Kroatien

Försökte förklara att jag åter till Kroatien om två veckor men de enda hon hade att säga om det var att jag inte ska söka vård där. Troligtvis är det ju tyvärr så det kommer bli. Sist de struntade i att medicinera en urinvägsinfektion så gick de två veckor sen var det på väg upp i njuren och de fick lägga in mig och ge mig tre kurer antibiotika bara för de inte gav mig en från början. För de kan ju försvinna av sig själv… Jag har känt mig kropp i 30 år jag vet hur det fungerar och den funkar tyvärr inte alltid som det ska enligt deras läkarböcker.

Får ta mitt eget morfin

Nu har jag bäddat ner mig i soffan igen och tagit mitt eget morfin. Försöker pimpla tranbärsjuice det är olika åsikter om det en del säger att det hjälper andra inte. Men jag gillar tranbärsjuice så man kan ju alltid testa.

blod i urinen

Vad säger ni? Blod eller inte?

You may also like

10 comments

Evelina 16 maj, 2018 - 19:29

Ser väldigt mycket ut som blod enligt mig och jag har sett min beskärda del av blodiga urinprov….. //sjuksköterskan

Reply
Joanna Halvardsson 16 maj, 2018 - 20:02

Ska nog gå och köpa ett par glasögonen till läkaren;)

Reply
A 16 maj, 2018 - 19:39

Solklart blod.
.Jag har bytt vc flera gg nu äntligen har jag hittat rätt vc som tar mig på allvat

Reply
Joanna Halvardsson 16 maj, 2018 - 20:03

Min VC är bästa i stan men grejen är att jag hamnar på jouren hela tiden= olika läkare varje gång.

Reply
J 17 maj, 2018 - 06:58

Tyvärr blir det ofta AT-läkare man får på jouren. De kör oftast benhårt på noll antibiotika och minsta möjliga strul för dem. Allt som möjligen läkt själv sedan Gustav Vasa KAN ju göra det den här gången också ?.

Reply
Joanna Halvardsson 17 maj, 2018 - 09:06

Det här var dock en gammal läkare som borde gå i pension ?

Reply
Linda 17 maj, 2018 - 01:27

Ja har du inte hällt rödfärg i urinmuggen så är det 100% säkert blod! Märklig bedömning! Å Inte reumatisk värk i ryggen?!?!?! Va fan!!! (Ursäkta språket) Då är det nåt väldigt annat fel på mig för med min PSA så är det ryggen som är värst. Hoppas du får hjälp å behandling snabbt efter nytt prov nu

Reply
Joanna Halvardsson 17 maj, 2018 - 09:07

åh du kom på mig. Jag hade en hink målarfärg med mig in på toan och hade i lite ?

Reply
Helen 18 maj, 2018 - 12:54

Oj vad jag känner igen mig ?
Har div åkommor jag oxå ex fibromyalgi EDS/HMS & nervsmärta från skadad rygg.
Allt skylls på fibro EDS/HMS allt…
Jag har därför 5 ggr åkt på njurbäckeninflamatin för att läkare inte tar det på allvar när jag själv känner att det är på gång. Jag är 52 år & känner min kropp bra vid det här laget.
Hoppas att du får rätt hjälp . Det är för jäkligt att det blir så här. Kram

Reply

Leave a Comment