Bipolär sjukdom typ 2 Psykisk ohälsa Självskadebeteende

1 år och 9 månader utan självskadebeteende

1 år och 9 månader utan självskadebeteende

Hej kompisar! Vet ni vad det är för dag i dag? Jo det är 22 april och det betyder att jag klarat 1 år och 9 månader utan självskadebeteende. Nu är det bara tre månader kvar sen har jag klarat 2 år, heja mig!

Ni har väl inte missat min serie om självskadebeteende som jag startat på Yotube? Här hittar du första avsnittet!

1 år och 9 månader utan självskadebeteende

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Yolanda
  22 april, 2018 at 08:26

  Härligt Jobbar!!:) kram

 • Reply
  Netti Starby
  22 april, 2018 at 12:50

  Bra jobbat av dig och heja dig! <3 Kramis

 • Reply
  Anna
  22 april, 2018 at 15:26

  Åh vad skönt! Vi har ganska nyligen fått reda på att vår 10-åring har autism nivå 1. Men han använder istället ord för att hantera sin ångest. Vilket skapar en del utmaningar i skolan eftersom moral kommer före hur nån mår tyvärr… Jag följer dig och det är så givande att få läsa om dig och hur du har det.

 • Reply
  Alice
  22 april, 2018 at 16:00

  Så bra jobbat!!

Leave a Reply