1 år och 9 månader utan självskadebeteende

1 år och 9 månader utan självskadebeteende

Hej kompisar! Vet ni vad det är för dag i dag? Jo det är 22 april och det betyder att jag klarat 1 år och 9 månader utan självskadebeteende. Nu är det bara tre månader kvar sen har jag klarat 2 år, heja mig!

Ni har väl inte missat min serie om självskadebeteende som jag startat på Yotube? Här hittar du första avsnittet!

1 år och 9 månader utan självskadebeteende

7 svar på ”1 år och 9 månader utan självskadebeteende

  1. Åh vad skönt! Vi har ganska nyligen fått reda på att vår 10-åring har autism nivå 1. Men han använder istället ord för att hantera sin ångest. Vilket skapar en del utmaningar i skolan eftersom moral kommer före hur nån mår tyvärr… Jag följer dig och det är så givande att få läsa om dig och hur du har det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen