Resultat vecka 11 med Viktväktarna

Resultat vecka 11 med Viktväktarna

I dag var det dags att väga in sig igen. Jag är nöjt med mitt resultat vecka 11 med Viktväktarna, vågen visade -0,7 kg.  Jag tog de kilona jag gick upp förra veckan+ lite till. Nu har jag tappat 6,1 kg! Det känns sjukt när man tänker på att jag tappat tre paket med socker på 11 veckor ? Jag bar upp 10 kg kattsand till tredje våning förut och det var tungt. Förut bar jag runt på två sådana påsar hela tiden eftersom jag tappat 21,5 kg sedan jag började med Viktväktarna för första gången 2008. ?

 

Resultat från start:

-6,1 kg

Resultat från start 2008:

-21,5 kg

Kvar till delmål 1:

3,9 kg

Resultat vecka 11 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen