Fick ställa in

Fick ställa in

Jag överlevde fyra timmar på jobbet i dag sen var tanken att jag skulle på styrelsemöte med Hjärnkoll. Men jag fick ställa in det och i stället bädda ner mig i soffan med värmedynan. Min mage bråkar fortfarande sen börjar jag också känna mig lite febrig. Känner mig inte alls särskilt pigg.

Mysteriet med min mage

Det är alltid lika spännande när min mage bestämmer sig för att krångla, för jag har ju typ haft allt man kan ha. Det kan vara njursten, eftersom jag världsmästare på producera sten. Det kan också vara urinvägsinfektion, cystor på äggstockarna och livmodersinflammation. För det är jag också ganska bra på att få. Kanske är det ”bara” min IBS som bråkar eller magkatarr. Det kan också vara blindtarmen som var den finaste dom någonsin hade sett. Därför lämnade dom kvar den de fyra gånger de varit inne och petat på den. Gallsten kan det i alla fall inte vara för gallblåsan är borta sedan länge. Den som lever får helt enkelt se hur det här utvecklas.

6 svar på ”Fick ställa in

  1. Sjukt jobbigt med magbesvär! Speciellt Ibs! Jag trodde inte heller jag kunde ha gallsten eftersom min gallblåsa också är bort opererad men tydligen kan man få de ändå.. :S

      1. Så tänkte jag också, logist eller hur men min läkare blev typ sur och sa till mig ”de är jag som är läkare å du kan visst få gallsten även om din gallblåsa är bortoperarad” så jag orkade inte tjaffsa emot . 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen