Att vara bakis två dagar efter att man har druckit….

Att vara bakis två dagar efter att man har druckit….

Hej kompisar! Vi började den här dagen med sovmorgon. Det känns som jag är bakis fast det är två dagar sedan jag drack alkohol. Då drack jag två cider och två glas vin under nio timmar haha. Ja jag är lätt påverkad.
När vi vaknat till liv tog vi en promenad till apoteket för jag skulle hämta ut mina sprutor. Sen tog vi en tur till Marieberg för att köpa en julklapp, bättre sent än aldrig. Nu blir det fredagsmys, vi ska kolla på snabba cash. Hur spenderar du den här fredagen?

bakis

4 svar på ”Att vara bakis två dagar efter att man har druckit….

  1. Jag känner mig bakis även om jag inte dricker nån alkohol på fester. 🙁

    Idag har jag haft julklappsbyte med kompisar, övningskört och köpt ramar på Rusta.

    Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen