Hur många tabletter tog jag?

Hur många tabletter tog jag?

I går kväll gjorde jag något knasigt. Jag brukar ta mina mediciner vid 19 men tar  Melatonin lite senare. Då det stod på Fass att man ska ta den 1-2 timmar innan man lägger sig. Jag har mina mediciner i en dosett så brukar låta Melatoninet ligga kvar när jag tar det andra. Men i går när jag hade svalt alla mediciner så inser jag att det inte var någon kvar. Hade jag glömt att lägga i den eller hade jag svalt den tillsammans med de andra? Hur många tabletter tog jag egentligen? Frågorna var många.

Somnade tillslut

Jag bestämde mig för att testa att somna och det gick inte så gick upp och tog en till. För de har ju ordinerat 1-2 tabletter så jag överdoserade inte i alla fall. Efter den andra så somnade jag. Vaknade upp av att klockan ringde 8.00 och min första tanke var: ”Varför ringer klockan mitt i natten?”, för det var stupmörkt ute. Gillar verkligen inte det här vädret. Varför ska det snöa för att sen regna bort?

Mot jobbet

Nu har jag fått i mig frukost. Jag missbrukar fortfarande risgrynsgröt med smör i. Vill inte vet hur mycket gröt jag ätit senaste månaden haha. Nu är det dags att bege sig mot jobbet.

Hur många tabletter tog jag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen