Snökaos och urinvägsinfektion

Känns om urinblåsan ska spricka

Jag skulle ha varit på akupunktur kl 8 i morse men vakna upp och kände att min urinblåsa sprängs snart. Jag har försökt få tag på vårdcentralen i två dagar men har inte ens kommit in i telefonkön. Så ställde in akupunkturen så jag kunde vara hemma och ringa precis när de öppnade telefonkön och lyckades komma fram den här gången. Behövde inte ens träffa en läkare för jag vet ju hur urinvägsinfektioner känns vid den här laget. Men sköterskan tyckte att det var bra om jag kom och lämna ett urinprov som de kunde skicka på odling. Ifall antibiotikan inte hjälper så vet de vad de ska ge mig sen.

Dom har aldrig haft urinvägsinfektion själva

Jag åkte dit och på lab undrade de när jag kissade sist. För ca 1,5 timma sedan sa jag och de informerar mig om att jag inte får kissa på minst fyra timmar om odlingen ska visa rätt. För de första varför sa inte sköterskan från början? Och för de andra har de nog aldrig haft urinvägsinfektion själva, för hur fan ska jag orka hålla mig i fyra timmar? Det är ett under att jag ens överlevde 1,5 timma. Så nu har jag lämnat ett prov på odlingen som troligen inte kommer visa nått, heja känns ju nödvändigt i snökaoset. Och som de inte vore nog så ska de skriva ut antibiotikan vid fyra så jag måste ut i det fruktansvärda vädret en gång till för att hämta ut den. Varför känns det som att allt ska vara så krångligt som möjligt på vårdcentralen?

urinvägsinfektion
Träffa min kontaktperson och åt lunch när jag var nere på stan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen