1 år och 4 månader utan självskadebeteende

1 år och 4 månader utan självskadebeteende

I dag är det 1 år och 4 månader sedan jag avslutade mitt självskadebeteende efter 15 år. Det känns inte längre som en kamp. Månaderna fortsätter bara att rulla på och jag minns inte ens sista gången jag tänkte tanken på att skada mig själv. Nu har vi kommit mer än halvvägs till mål nummer två, ett och ett halvt år.I  Det känns som jag kan skriva inlägget om att jag klarat det redan nu och tidsinställa det. För så säker är jag på att jag kommer göra det. Det är jag som är stark men utan Ludde och Carolinas stöd så hade de här aldrig gått. Dom gör mig ännu starkare.

1 år och 4 månader utan självskadebeteende

5 svar på ”1 år och 4 månader utan självskadebeteende

  1. DU är fantastisk som klarar detta❣️ vi finns här och stöttar! Men du gör den jobbigaste biten och du klarar det suveränt bra finaste gumz?❣️ superstolt över dig❣️❣️❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen