Mina nya karriär?

Att bli speedwayförare kanske är min nya karriär….

När Henrik kom hem från jobbet förut så tyckte han att jag borde bli speedwayförare. Eller okej det sa han inte han undrade bara om jag hade testat hans ställ. Alltså vad tror han egentligen? Att jag går runt och leker speedwayförare i smyg när han inte är hemma? Ja det gör jag ju ibland men bara med Antonios hjälm haha.

Jag har lite större rumpa

Men okej fick väll testa det då. Efter lite våld fick jag på dig det. Ja Henrik har lite mindre lår, rumpa och bröst än mig. Men bara lite;) Kolla vad snygg jag blev! Jag kanske borde bli speedwayförare ändå. Kanske är det dags för en ny karriär;)
Nu är jag och Baby hemma i Karlstad igen. Ska bädda ner mig i sängen och kolla på Barncancergalan- Det svenska humorpriset.

min nya karriär

3 svar på ”Mina nya karriär?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen