Inte kul med förändringar

Förändringar är inte roliga…

Jag och Fröken B är hemma i Karlstad igen. Direkt hon kom in i köket så såg hon att jag möblerat om och ställt in i ett nytt skåp i köket. Skåpet med hennes godis är borta och godiset har flyttat in i skafferiet. Baby gillade inte förändringar. (det sägs ju att alla katter har Aspergers syndrom) Hon blev nöjd när jag visade henne det nya stället och att det var på fyllt med mer godis.

Och där kom febern…

Som det känns nu så får jag bli hemma från jobbet i morgon för har över 38 graders feber. Var och handlade nyss och känner mig helt slut. Ska ta alvedon och bädda ner mig i soffan nu.

förändringar
Hallå mamma! Vart har du gjort av mitt godis?
förändringar
Godiset låg i hyllan längst upp till vänster förut!

Ett svar på ”Inte kul med förändringar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen