Sol och bad hela dagen

I dag blev det sol och bad hela dagen!

Vi kom fram till hotellet vid 02 svensk tid och resan gick bra. Jag var lite orolig över att resa så sånt för det bli krångel med mina mediciner. Jag ska försöka att ta dem samma tid varje kväll. Vilken är vid ca 19, för då är jag lagom trött när jag ska sova. Det är några gånger som jag tagit dem och sett på film i några timmar och när jag väl ställer mig upp så orkar knappt benen bära mig och jag blir yr. Så visste inte riktigt hur jag skulle göra, för ville helst ta mig av planet. Men skulle jag vänta och ta dem 02 så blir nästa dag förstörd. Så gjorde en chansning och tog dem 20 och somnade en stund på flyget men tog mig i alla fall av. Och somnade gott när vi kom till hotellet.

Vi har spenderat dagen vid poolen där det blev sol och bad. Sen tog vi en liten promenad ner för att kolla på havet. Termometern på mobilen visar 28 grader i skuggan. Mamma sa att jag skulle ta med en T-shirt att bada i när jag bränt upp axlarna. Tror ni att hon varit med förr eller? Haha för självklart lyckades jag med det första dagen, trots solkräm.
Nu blir det slapp på hotellet en stund sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.

 

sol och bad

sol och bad

sol och bad

sol och bad
Självklart sprider jag (H)järnkolls budskap även i Grekland!

2 svar på ”Sol och bad hela dagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen