En influencers bästa vän

Min kamera är en influencers bästa vän!

Skulle ju klippa och färga mig i dag men frisören blev sjuk. Herregud frisörer kan ju inte gå och bli sjuk haha. Men fick iallafall en ny tid på fredag eftermiddag och jag hoppas verkligen att hon är frisk då. För på måndag ska jag bli intervjuad av en tidning och då kan jag inte se ut som ett troll. Får väl fixa det själv annars har ju gjort det förut med papperssaxen haha;) Eftersom det inte blev någon frisörbesök så fick jag helt plötsligt en ledig eftermiddag. Spenderar den i soffan och väntar på att Ludde ska köra SM-kval.

Vet ni en annan sak? Jag älskar den nya kameran! Man kan använda mobilen som fjärrutlösare så nu kommer det bli många selfies på den här bloggen haha. Sen kan man med hjälp av wifi skicka bilden från kameran till mobilen med ett klick. Mitt liv som influencer kommer bli så himla mycket enklare nu. Kommer inte behöva släpa runt på en dator för att kunna lägga ut bra bilder.

influencer
Köpte den här på rean i går. Ni får en bild utan mitt huvud för ser ju som sagt ut som ett troll:P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen