Smärta

Smärta för jag glömt ta min medicin!

Vaknade upp och har ont överallt och är stel som en 90 åring. Dock är det egentligen inte så konstigt. För jag har varit utan min reumatiker medicin i snart en månad. Jag gjorde uppehåll när jag blev förkyld och det inte ville släppa men sen skulle jag börja igen men åkte till Kumla och glömde sprutorna i Karlstad. Sen skulle jag ta den när jag kom hem men halvvägs till Hagfors inser jag att jag glömt den igen. Så får göra det när jag kommer hem i kväll, det är inte så ofta som jag längtar efter att få tryck en spruta i magen på mig själv. Och det gråa och tråkiga vädret gör det inte bättre direkt.

 

Skulle vara skönt att dra utomlands

Ligger och kollar efter resor vi är lite sugna på att dra utomlands i början av juli, vore väldigt skönt med lite sol och bad. Jag har inte varit utomlands sedan 2012. Eller jag har varit i Polen och Skottland men där blev det inte så mycket badande, förutom i regnet haha. Men skulle va skönt att få komma bort då min kropp gillar värme och skulle vara skönt att slippa lite smärta.


Ny design

Sen kanske ni har märkt att det hänt något här på bloggen under natten? Ni har haft önskemål om större text och bättre struktur på inläggen. Så jag bytte design och jag hoppas att ni är lika nöjda som mig?
Nu ska jag göra mig klar för vi ska åka ner till Hagfors och kolla vad som händer för det är lite nationaldagsfirande.
Här kommer iallafall lite bilder från i går kväll…

smärta
Det luktar hamburgare, är maten klar snart?

 

Mormor din glass ser god ut, får man smaka lite?
Nom nom nom, den smakade smaskens!

Ett svar på ”Smärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen