Vardag

Oj vilken dag!

Oj vilken dag det blev i dag...

Hej min vän! Oj vilken dag det blev i dag! Jag har blivit bättre på att planera det senaste året. Men i bland kommer dagar då det känns som jag inte har planerat alls. I dag är det en sådan dag. Vaknade i morse och ville helst inte gå upp, men var så illa tvungen. Drog i väg till jobbet och jobbade fyra timmar, sen fick jag åka och leta reda på ett av mina objektiv som råkade bli med fel person hem i går. Sen hem och han fixa lite fakturor innan min kontaktperson kom. Sen tog vi en promenad för att lämna dem på brevlådan och hämta ut ett paket. Sen hem igen för att ställa sig och scanna in massa bilder som jag hade lovat en vän. Sen printa ut biljetter och packa väskan så det är klart när jag kommer hem efter jobbet i morgon. Nu har jag hunnit ta ett bad och lagt mig i soffan för att se Dackarna- Masarna på tv:n och samtidigt följa Priaterna- Indianerna på datorn. Sen när matchen är slut så ska Luddes hemsida uppdateras, sen är det dags för mig att ta kvällen.

I morgon blir det som sagt jobb sen åker jag till Kumla och tar semester till måndag, då jag ska åka till Mora. Ska bli skönt med en liten paus. Vad har du gjort i dag?

oj vilken dag

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Yolanda
  23 maj, 2017 at 22:15

  Haft sista dagen pä min praktikplats med fest och allt. I morgon drar jag till Gotland med familj. Kram

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   24 maj, 2017 at 08:56

   Va mysigt men kanske tråkigt att det är över? Ha det så fint på gotland kram

Leave a Reply