Oj vilken dag!

Oj vilken dag det blev i dag...

Hej min vän! Oj vilken dag det blev i dag! Jag har blivit bättre på att planera det senaste året. Men i bland kommer dagar då det känns som jag inte har planerat alls. I dag är det en sådan dag. Vaknade i morse och ville helst inte gå upp, men var så illa tvungen. Drog i väg till jobbet och jobbade fyra timmar, sen fick jag åka och leta reda på ett av mina objektiv som råkade bli med fel person hem i går. Sen hem och han fixa lite fakturor innan min kontaktperson kom. Sen tog vi en promenad för att lämna dem på brevlådan och hämta ut ett paket. Sen hem igen för att ställa sig och scanna in massa bilder som jag hade lovat en vän. Sen printa ut biljetter och packa väskan så det är klart när jag kommer hem efter jobbet i morgon. Nu har jag hunnit ta ett bad och lagt mig i soffan för att se Dackarna- Masarna på tv:n och samtidigt följa Priaterna- Indianerna på datorn. Sen när matchen är slut så ska Luddes hemsida uppdateras, sen är det dags för mig att ta kvällen.

I morgon blir det som sagt jobb sen åker jag till Kumla och tar semester till måndag, då jag ska åka till Mora. Ska bli skönt med en liten paus. Vad har du gjort i dag?

oj vilken dag

2 svar på ”Oj vilken dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen