Psykisk ohälsa Vardag

14 timmars sömn…

Det är viktigt med bra sömn!

Som jag skrev tidigare under veckan så har jag känt hur det börjar speeda i väg lite. Så har tagit Zyprexa under helgen för att försöka bromsa det, och jag tror det funkat för det blev 14 timmars sömn i natt. Skulle följa Luddes match som började 20 men innan den ens hade börjat så hade jag däckat. Men var skönt att få sova ut ordentligt, det behövs i bland. Har inga större planer för den här dagen förutom att jag ska åka hem till Karlstad igen och göra mig redo för ännu en ny vecka.

sömn

Det var inte bara jag som däckade tidigt i går;)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Svart-Stina
    24 april, 2017 at 13:17

    Haha, skön stil på katten 🙂 Jag har en liten katt som heter Stummel som är väldigt lik denna i färgerna…

Leave a Reply