En intensiv dag

Godmorgon kompisar!
I väntar en intensiv dag…. Ska börja med att jobba två timmar på Eldialog. Sen ska jag åka och möta upp mamma för att äta lunch. Sen hem och packa det sista för 14.00 ska jag vara på sjukhuset för att äntligen få prova ut mitt handledstöd. Det skulle ta högst 4 veckor sa dem… Men landstinget kan tydligen inte räkna för tog såklart 8 veckor. Direkt jag är klar ska jag åka till Säffle för klockan 18.00 ska jag föreläsa. Vila får jag göra i helgen;)

Men vet ni vad? Det är faktiskt ingen vanlig dag i dag, för det är nämligen så att världens bästa pojkvän fyller 40 20 år i dag. Hoppas du får en underbar födelsedag även om du inte får spendera den med mig;)

En intensiv dag

Grattis på födelsedagen älskling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen