Finfika

I stället för promenad så blev det finfika med min kontaktperson i stället, ganska bra det också. Har även hunnit med att tvätta lite, sånt som måste göras fast det gör ont överallt. Går dock enklare nu i nya lägenheten när det finns ett fungerande torkrum så jag slipper ha halva lägenheten full med tvätt.

Och sen har jag hunnit jobba lite men ska köra en timma till i kväll. Är verkligen glad över att jag får jobba hemifrån när kroppen protesterar. För det är ju det funkar ju om jag får ligger ner i soffan, och kan vila lite i mellan. I morgon har jag dock tänkt åka till kontoret. Känns lite bättre i kroppen nu, har ju morfin i kroppen men känns ändå ganska okej tillskillnad från i morse, så det går framåt.

Vad har du gjort i dag?

finfika

 

2 svar på ”Finfika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen