En vecka kvar…

Det känns som det nyss var september och årets sista match på Tallhult. Och då kändes det precis som varenda vinter, som att det är en evighet kvar till det blir vår igen. Men jag vet inte riktigt vad som hände i år, för vintern swischade förbi och nu är våren här. Och om en vecka är det dags för Luddes första match i England.

I höstas skrev jag att jag inte visste hur jag skulle göra i år, eftersom tiden inte riktigt räcker till för att jobba ideellt. När jag började jobba med speedway 2007 så hade jag aktivitetsersättning på 100% och ville bara ha något att göra. Men på de här tio åren har det ju hänt en del och tider räcker inte till längre.

Han kan inte ge mig pengar, men han ger mig så mycket mer

Förra hösten tog jag över Valsarnas hemsida och sociala medier fast jag egentligen inte hade tid. Men sa redan då att jag kör ett år och får jag inte betalat så har jag inte möjlighet att göra det längre. Och eftersom de inte har möjlighet att betala mig så har någon annan fått ta över hemsidan.
Jag sa även då att samma sak gällde Luddes hemsida och egentligen sa jag det redan förr förra hösten. Men på något vänster är jag ändå kvar även denna säsong och detta blir 7:e året. Han behövde inte ens övertala mig för jag övertalade mig själv. Och hade det inte varit Ludde så hade jag inte gjort det, han kan inte ge mig pengar men han ger mig så himla mycket mer. Han finns alltid där för mig och därför vill jag ge något tillbaka.

Vi har precis som de senaste åren dealen att allt mitt eget går först. Är jag ute och föreläser eller gör något annat så ska jag skita i hans hemsida. Något som går så där eftersom jag alltid lägger ner 200% när jag tagit på mig något. Så hans hemsida har blivit uppdaterad från en solstol i Vietnam, från Polen, från Skottland, från Liseberg och från en brits på akuten osv…. Men i år ska jag försöka bli lite bättre på att tänka
på mig själv.

Speedway är en stor del av mitt liv

Men jag kan inte riktigt släppa taget, speedway har alltid varit en del av mitt liv.
Trots att det varit en vinter med många tråkigheter angående sporten (klubb efter klubb som får ekonomiska problem) så känns det skönt att det snart drar igång igen. Och även om jag inte kommer se så många matcher live i år, så är det ändå en stor del av mitt liv.

speedway

3 svar på ”En vecka kvar…

    1. Det är klart den kan vara farligt men det kan ju tex ridning också vara. Kan du köra speedway så kan du oftast hantera cykeln. Men håller på med ridning kan ju egentligen hästen får för sig att göra vad som helst och då har du ingen chans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen