Promenad och lyxmiddag

Jag och Baby tog en promenad förut, hennes första promenad på Herrhagen. Hon tyckte det var spännande men hon var bitter över att den inte fanns grönt gräs att äta. Hon säger att gräset var grönare inne i stan, dock tror jag det beror på att det var sommar sist hon promenerade där;)

Sen har jag pysslat lite här hemma om ni kollar riktigt noga på bilderna nedan så ser ni att jag fått ett nytt vardagsrumsbord, men det får ni se mer av i morgon.

Vi lyxa till det ordentlig med lyxmiddag i dag, det är ju trots allt fredag;)
Så det blev pasta och Viktväktarnas måltidskorv. (11 SP) Jag hade inte smakat på den förut men den var faktiskt helt okej. Det tyckte även Baby, dock skulle hon inte äta den rå;) Jag fick så himla ont i huvudet efter läkarbesöket, så nu ska vi spendera resten av kvällen i soffan. Vad gör du en fredagkväll som denna?

lyxmiddag

6 svar på ”Promenad och lyxmiddag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen