Aspiepower Media

Allt går åt helvete i dag!

Åhh vilken jävla dag det har varit!
Vakna upp med ännu mer ont i tummen än i går så åker till jobbet men direkt jag kommer dit så ringer jag reumatologen eftersom deras telefontid börjar då. Fick prata med en trevlig sköterska, brukar skriva om otrevliga sköterskor men måste säga att på reumatologen är alla trevliga. Men hon sa iallafall att mina ordinarie läkare är borta tills i mars så hon skulle försöka få in mig på jouren. Så hon ville att jag skulle åka ta blodprover för jourläkaren vill antagligen ha det så skulle hon ringa direkt hon visste mer. Så drog till Gripen och fixa det och sen tillbaka till jobbet. Jobba till 13.30 eftersom jag hade smitit i väg i en halvtimma.

Kommer hem och inser att min mobil stängt av sig, startar den och ska trycka in pinkoden men kan inte trycka på 2 och självklart har jag den siffran i min jävla kod. Varför mobilen är död är oklart men eftersom jag spräckte hela baksidan för någon månad sedan utan att ens veta vad jag gjorde, så antar jag att det har något med saken att göra. Så loggar in på datorn och skriver till Henrik att han ska smsa pappa och säga att jag lever men att min mobil inte gör det. Efter 8 självmordsförsök får man räkna med att polisen letar efter dig om du inte svarat i mobilen på ett viss antal timmar. Så tänkte att det var lika bra att berätta läget innan polisen började leta efter mig;)

Åker till Carolina och tänkte låna hennes telefon så jag kunde gå in och byta pinkod till något utan en 2:a så jag iallafall kunde svara om reumatologen ringde. Men där testa vi flera olika mobiler men vissa funka inte och i andra passa inte sim-kortet. Så bestämde mig för att åka och köpa en ny mobil som jag tänkte att mitt företag skulle få betala, för det blir jävligt svårt att jobba i sociala medier utan mobil. Men då kom ett nytt problem, jag kan självklart inte koden till företagskortet och den står I SKITMOBILEN SOM ÄR DÖD!!!!

Så okej får betala med mitt privata kort så länge men då inser jag att där har jag ju bara 1000 kr och kan ju inte föra över då jag inte kommer åt mobilbanken. Så får ett spel och skriker att jag åker jag och dör och rusar ut från Carolina och åker hem.  Väl hemma får jag tag på koden till kortet och får åka tillbaka samma jävla väg jag nyss åkte till Elgiganten.

Där går jag fram till första bästa personal och säg ”Hej ge mig en billig telefon med bra kamera, för jag tar bara sönder alla fast jag vet inte hur”. Han gav mig en HUAWEI Y6 Pro och tyckte att jag borde köpa en drullleförsäkring hahha. Jag undra om den även täckte trasiga tummar och viftade med mitt fina bandage,  han skratta och sa att det gjorde den tyvärr inte. Det fick bli den iallafall och jag tänker aldrig mer köpa en dyr telefon för jag och telefoner är tydligen ingen bra deal.

Men men betalar iallafall och går ut men på parkeringen kommer jag på att jag kanske inte har rätt SIM-kort så testar och nej det hade jag ju inte. Så fick gå in igen till den trevliga mannen och det första han säger när jag kommer in är ”Har du redan haft sönder telefonen?” och ler… Nej inte än, men ge mig en timma så kanske jag fixar det;)

Nu är jag iallafall hemma och äter lunch, bättre sent än aldrig säger de! Ska spendera kvällen i soffan och försöka förstå mig på hur min nya mobil funkar och jag hoppas verkligen inte att reumatologen försökt få tag på mig, vi kan ju iallafall hoppas att jag haft lite tur i dag.

Hoppas att ni har haft en bra Alla hjärtans dag, jag hatar den här dagen ännu mer än vad jag gjorde i morse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *