Nu kan jag planera in hösten

Efter jobbet åkte jag hem en sväng för att se vad Fröken B hade för sig, och hon låg i sängen och sov den slappisen. På insidan dörren låg massa brev och det fanns inga blod på brevlådan så jag antar att hon inte försökt mörda brevbäraren i dag iallafall:D När jag kollat så det inte låg en skadad brevbärare utanför min dörr så tog jag med mig badkläderna och åkte mot badhuset för att simma 1 km med min kontaktperson. Sen drog jag till Clas Ohlsson för att köpa en pärm till förtaget nu när det blivit nytt år och allt ja det var ju ett tag sen men bättre sent än aldrig sägs det ju.

Och det var tur att Baby inte attackerade brevbäraren för hen hade lämnat min personlig almanacka så nu kan jag boka in hösten. Känns så sjukt att sitta och skriva att jag ska föreläsa i Hagfors i september, hallå det är liksom mer än ett halvår kvar men tiden går fort när man har roligt.  Efter att ha foton på almanackan de senaste åren så valde jag att köra en lite neutralare den här gången, haha marmor och guld är mina grejer just nu. Har gått runt och klistrat marmor dekorplast på allt mjöligt i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen