Första måltiden och fler föreläsningar på G

Den första riktiga måltiden är lagad i nya lägenheten orkade inte lägga ner så mycket energi så stekte lite kyckling, slängde i lite wokgrönsaker, risnudlar och soya. Jag är glad över att ha en fläkt för första gången på 8 år och Baby är glad för att det serverades kyckling till middag, så alla är nöjda och glada.
Har spenderat kvällen i soffan och struntat i att packa upp något mer, för kände att jag behövde en liten paus. Passade även på att ta ett bad bara för att jag kan, funderar på att anställa en kock så jag kan ligga i badkaret hela dagarna och få maten serverad och kan ligga där hela dagarna;)

Tidigare i dag skrev jag om att det var knäppt men roligt att jag redan har en föreläsning inbokad i höst och precis efter det kom ett mail med förfrågan ännu en föreläsning i höst. Känns så kul att det rullar på och att den än en gång är bevisat att jag gjorde rätt val när jag valde att starta eget. Så vill ni boka mig under 2017 så är det hög tid att göra det nu;)
För frågor och bokningar maila mig på: info@joannahalvardsson.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen