Sista natten med gänget!

När jag kom hem från jobbet så stod mormor och morfar utanför min lägenhet, visste inte ens att de skulle till Karlstad:P Men de har iallafall hjälpt mig att packa i två timmar så nu är det mest nerpackat, mer går inte för då kan man inte gå här inne. I natt blir sista natten med gänget, börjar få lite separationsångest för att lämna mina grannar eller inte. Men det kommer bli tomt utan dem vem ska jag nu vara arg på varje kväll? Har trots allt gnällt på deras oväsen i 8 år nu. Men jag hoppas att de nya grannarna är lika trevliga och förhoppningsvis lite tystare.

Tidigt i morgon kommer de från Hagfors och tanken är att första lasset ska gå direkt jag får nyckeln någon gång vid lunch. Men först en natt till kaoset:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen