14 saker du inte visste om mitt bloggande

1. Hur länge har du bloggat? Svar: 6 år men sedan oktober på Familjeliv. 2. Varför började du blogga? Svar: Från början var det för att skriva av sig men sen insåg jag hur populär min blogg var och i dag bloggar jag för att öka öppenheten kring psykisk ohälsa/NPF diagnoser. För att jag vill visa att en diagnos inte behöver vara ett hinder, utan även kan vara en styrka om man får rätt stöd och hjälp. 3. Vem/vilka är dina favorit bloggare? Svar:Michaela Forni och Margaux Dietz 4. Vad tycker du är roligast att läsa för blogg inlägg? Svar: Personliga inlägg. 5. Vad tycker du är roligast att skriva om? Svar:Mina diagnoser, när jag får en snilleblixt och besökarna rasar in. 6. Vem/vilka får du inspiration av? Svar: Många, läser väldigt många bloggar. 7. Tycker du det är roligt att fixa nya designer på din blogg? Svar: Det är kul men nu när jag är toppbloggare på Familjeliv så sköter de allt och jag byter bara headerbilder. Samtidigt ganska skönt för jag är så negativ mot mig själv så blir ändå aldrig nöjd med det jag gör själv. 8. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga? Svar: Så länge som det ger mig positiv energi. 9. Vilken kamera använder du för att fota dina bilder till bloggen? Svar: Canon eos 550D, Canon M, och mobilen Sony Xperia Z3 compact. 10. Vilket är ditt favoritställe att fota bilder till bloggen på? Svar: Speedwaybanan hahaha;) 11. Hur kom du på ditt bloggnamn? Svar: Kom inte på något så kläckte mitt ex ”Döp den till dom kallar mig hannes”, för min kusin Zandra har alltid kallat mig det varför vet vi inte men hon tycker att jag ser ut som en Hannes säger hon:P Skulle jag starta en blogg i dag så skulle jag ta ett annat namn, men nu har jag så stor blogg och har jobbat in namnet så vill inte byta. 12. Om du fick välja en bloggare att ha en blogg tillsammans med, vem skulle det vara? Svar:  Margaux Dietz 13. Hur många bilder tar du per dag? Svar: Väldigt många som aldrig publiceras. 14. Lyssnar du på musik när du skriver ett blogginlägg? svar: Händer inte ofta. 15. Vem/vilka utmanar du till att göra den här listan? Margaux Dietz, Oslofru och På smällen

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen