Veckans planer

Jag och Fröken B har kommit tillbaka till Karlstad. Fick stanna efter vägen och sträcka på mig för fick kramp i högerfoten, ska båda fötterna lägga av nu eller? Har snöat flera gånger under helgen och mina kropp gillar det när vädret växlar hela tiden, så i morse vakna upp och kände mig stel som en 80 åring. Ser fram emot att åka till Warszawa om tre veckor och jag hoppas att det är lika fint väder som det varit där senaste veckorna, så min kropp kan få lite sol och värme. Kommande vecka blir ganska lugn och består som vanligt av massa sjukhusbesök. Och det är helt galet att det snart är maj, det var liksom nyss början på Mars och jag gjorde min sista arbetsdag på Samspelet. Vad har ni för planer för veckan? Skärmavbild 2016-04-24 kl. 16.13.54

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen