Sovmorgon och månadens Testagram-box

Vaknade första gången vid 7 av att larmet som jag tydligen glömt stänga av ringde, men somnade om snabbt igen och det blev tillslut 11 timmars sömn i natt. När jag vaknade tyckte jag det var konstigt att Baby inte kommit och väckt mig som hon brukar men när jag kom in i vardagsrummet så förstod jag varför jag fått sova i fred hela natten… wpid-wp-1458730912633.jpg Nu ska jag försöka få i mig lite lunch och sen blir det vila till boendestödet kommer vid 15. Var även i väg till Hemköp förut och hämta ut Mars-månads Testagrambox, som innehöll massa spännande saker. Ni kan testa dessa boxer för endast 99 kronor/box men värdet är minst 150-200 kr, fri frakt dessutom, en perfekt påskpresent:) 11. Prepsodent Expert Protection-  Det ska vara Prepsondets mest avancerade tandkräm någonsin, som är tre gånger mer kraftfull för plack mellan tänderna. Låter kanon för mina tänder som mediciner fräter sönder, ska bli spännande att testa. 2. Melitta Gourmet kaffefilter- Hade jag fått det här förra månaden så hade jag haft Gourmet njurstenar;) Haha nej seriöst detta filter ska framkalla aromerna i kaffet, detta får Henrik testa för jag dricker inte ens kaffe, jag kissar bara i filter men det här verkar lite för lyxigt att kissa i;) 3.Vileda glaskeramiksvamp-  Denna svamp ska rengöra din glaskeramikhäll utan rengöringsmedel, låter perfekt ska bli kul att testa. 4. Axe Signature deodorant-  48 timmars deodorant för män, som skyddar mot obehaglig lukt. Den motverkar även de vita klassiska deoränderna på tröjan plus de gula fläckarna som förstör dina t-shirts. Henrik får testa många saker den här månaden;) 5. Kungsörnens glutenfria våfflor- Tänkte YES! när jag såg det här paketet. Jag älskar våfflor och jag försöker äta glutenfri kost och den 25 mars är det våffeldagen, behöver jag säga mer? 6. Nestlé God Morgon Gröt-En fullkornsgröt med hög fiberhalt och är en bra proteinkälla, perfekt för dig som tränar. Jag äter gröt väldigt sällan man nu får jag en anledning att testa. 7.Ragusa Blond- Hasselnötsfyllning och stora hasselnötter med tunt lager ljus choklad. Ragusa är en ikon i Schweiz och har funnits sedan 1942 men har nu även kommit till Sverige. Jag tror jag ändrar mig om att inte äta godis under påsken;) 8.AXA Granola-  Sockerfri  Granola smaksatt med  äpple, apelsin och pumpafrön som förhöjer din yoghurt eller kvarg. Låter riktigt god tycker jag, tröttar snabbt på flingor, och garnola och sånt så ska bli kul att testa en ny. 2

4Detta inlägg är skrivet i samarbete med Testagram

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen