Grymt resultat på vågen denna vecka!

Åh känns verkligen som någon har knockat ner mig, får bli en vilodag i morgon förutom att mitt boendestöd ska dyka upp. När dom kommer får dem se skinande golv, för alla kläder har jag burit ut i bilen, det som inte syns finns inte;) Nej men seriöst de ska inte ens vara här så de får ligga där tills vi ska åka till Hagfors till helgen. Har inte så många måsten kvar den här veckan bara boendestödet i morgon som sagt och på torsdag ska jag på ett möte sen blir det lunchdejt med Ulla innan jag och Fröken B  ska åka mot Hagfors och fira påsk. Jag ser verkligen inte fram emot påsken och alla gottigheter ska försöka vara stenhård och efter den här veckans super resultat så känner jag mig peppad för allt bojkotta godis, ja i alla fall försöka;) Jag har valt att inte dela med mig av mitt viktresultat till er varje vecka, tills vidare för jag blir bara stressad. Så ni kommer få veta lite längre fram hur det går, men som sagt var ett grymt resultat på vågen denna vecka, så det går i alla fall framåt. Fast ni som följer mig på snap får veta, så in och följ mig;) @Joannahalvard heter jag där. Men med Viktväktarna får man äta allt, men inte alltid så det här blev dagens gottis: 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen