Testagram- Februari

I dag kom ett pressutskick med februari månads Testagram-box. Testagram är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka spännande produktnyheter som lanserats i detaljhandeln för endast 99 kronor/box inklusive frakt. Ett bekvämt och roligt sätt att pröva nya varor.

Det här min första box och jag blev väldigt positivt överraskad när jag öppnade den. Jag ser redan fram emot nästa box;) IMG_5255.JPG IMG_5256.JPG   FEBRUARI-BOXEN INNEHÖLL: Vaseline Intensive care- En spraylotion i parfymfri flaska, ska bli intressant att testa då jag inte gillar att kladda. SB12 Boost Tuggummi- Tycker själv att jag får äcklig andedräkt av nya medicinen, ingen har dock klagat men nu får jag en anledning att testa SB12. VITAMINWELL FREE RIDE- Smaka faktiskt den här redan i går, riktigt god! Green Choice Organic Peanut Butter Crunchy- Tog sista skeden jordnötssmör i går så ska bli spännande att få testa en ny sort. Läkerol Ginger Lime- Den här var riktigt god! Nellie Dellies- Har kollar på den här i affären så den ska bli spännande att testa. Gainomax Protein Low Crab Bar- Bars är min räddare i nörden. Har alltid en i handväskan då jag har en förmåga att få blodskockerfall och svimma lite överallt, som tex framför Ulrik Munter:P Gainomax kvarg- Jag lever ju just nu nästan på Kvarg så kul att testa olika sorter
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen