Att välja en bild till en första sida…

I fredags fick jag ett mail från Valsarnas kansli, de ville att jag skulle leta fram en bild som de kunde få trycka på förstasidan på nästa års program. Så när jag kom hem från Kumla satte jag mig och rota igenom mina typ 5000 bilder från förra året och skickat i väg några så får vi se om de duger. Till nästa år måste jag komma på ett bättre system att hålla koll på alla bilder. Just nu har jag fyra fulla externa hårddiskar som det är mer eller mindre kaos på. För det blir ju lite bilder varje säsong;) Ja som sagt är jag hemma i Värmland igen och ligger i soffan och laddar upp för en ny vecka. Den här veckan kommer innehålla massa spännande saker som födelsedag, Svenska rallyt och den kommer troligen innehålla lite speedway mitt i vintern med;) 5IMG_2436

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen