Tävling: Vinn två biljetter till Backyard Babies spelning i Karlstad

Det här kan vara den bästa tävlingen jag någonsin haft, i alla fall om ni frågar mig;) Jag har fått den stora äran att i samarbete med Nöjesfabriken i Karlstad tävla ut två biljetter till Backyard Babies spelning hos dem den 29/1-2016. Du måste vara 18 år för att komma in på spelningen.

backyardbabies

För att vara med och tävla: – Gilla Nöjesfabrikenfacebook eller på Instagram @nojesfabriken – Kommentera under detta inlägg och berätta att du är med och tävlar. Berätta även varför just du borde vinna och vem du skulle ta med på spelningen om du vinner.

OBS! Glöm inte att ange din e-post, så vi kan kontakta dig om du vinner! Tävlingen avslutas den 22 januari.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen