Vår tid tillsammans är över nu!

Börja dagen med att ta en liten sovmorgon. Sen skulle jag göra en smoothie när katastrofen uppstod… Min älskade blender dog efter 7,5 år tillsammans. Gummiringen som ska hålla packningen tät bestämde sig för att smula sönder sig i tusen bitarJag kanske inte ska gnälla den är välanvänd under våra år tillsammans. Men det blev kris, hur ska jag överleva utan smoothies? Ringde till Henrik med gråter i halsen, men vad ska han göra borta i Kumla liksom.? Googlade efter reservdelar men att det ska finnas till en nästan 8 år gammal pryl var önsketänkande. Vår tid är över och jag får nog fixa en fin begravning till min vän. Men mitt i krisen kom jag på att jag har ju faktis en till fast den sådan där mix and go. Tur mitt liv är räddat! Mamma har dock lovat att jag kan få en ny blender i födelsedags present om nästan exakt en månad. Men till dess får jag överleva med den lilla. Efter den här lilla krissituationen begav jag mig till vuxenhab för att prata om hjälpmedel. För att sen skynda mig hem och slänga i mig lunch innan jag begav mig till jobbet. Det är fortfarande snökos och fick knappt ut bilen, jag tycker de räcker nu.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen