Jag vill inte sova utan dig…

Kan inte sova. Jag hatar sådana här dagar när allt går i ett, jag orkar liksom inte ladda ner.  I morgon och på torsdag väntar två fullproppade dagar till och jag behöver verkligen få lite sömn. Saknar Henrik, när han sover bredvid mig sover jag mycket bättre. Borrar in näsan i hans kudde och låtsas att han är här. Bredvid mig i sängen har jag en filur som snarkar högt hon har inga problem med att somna. Har tagit en sömntablett och hoppas att den ska verka snart.  I morgon väntar jobb sen möte med LSS och mitt boendestöden chef. Ingen kan bli med och jag måste gå dit själv, det är nog jobbigt som det är utan att jag ska behöva gå dit trött också.      

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen