Sovmorgon

Avslutade gårdagen med att mysa till Annika Bengtsson- Primetime. Sen blev det 9,5 timmars sömn. Blev väckt när Henrik åkte vid 04 men somnade om på 10 sekunder Han är lite galen som går upp 04 och åker direkt till jobbet 19 mil hem för att jobba, bara för att få sova bredvid mig (och Baby) en natt till. Sen vaknade jag igen vid 9.30 när LSS ringde och väckte mig. Min handläggare har återuppstått! Jag tycker det är lite underligt att hennes telefon helt plötsligt börjar fungera efter en månad när min pappa ringer och skriker lite på henne. Men men nu har de i alla fall lyckats boka in en tid på onsdag för att diskutera mitt booendestöd. De blir ett möte utan min psykolog som jag hade önska för annars får jag vänta hur länge till som helst. Får försöka klara det själv, får nog ta lugnande i förebyggande syfte. Nu ligger jag i alla fall i soffan och laddar upp för att åka till jobbet. Börjar klockan 12.      

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen