Nästa veckans planer….

Nästa vecka är ganska fullproppad. Bland annatt ska jag ta en tur till Närke för att föreläsa. Egentligen skulle jag haft en föreläsning på torsdagen med men den ställde in den förra veckan och för min del var det bra för då kunde jag i stället boka in sjukgymnastik där vi kan dra i gång. Jag ska träna i varma bassängen på sjukhusen 1-2 gånger i veckan fram till jul. Efter 5 månader med gipsskon är senan för kort så vi ska börja med att bara träna på att gå utan gips. Så får vi se vad foten tycker om det. På onsdag har jag och Carolina pratat om vi ska gå på en föreläsning om Bipolär sjukdom som Förening Balans har men vi får se lite hur trött jag är efter tisdagen. Tanken är att jag någonstans under veckan ska hinna med och städa lite också, vi får se om jag hinner med det;)   Skärmavbild 2015-11-07 kl. 19.40.51

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen