Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag kom iallafall nästan till Thailand… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag kom iallafall nästan till Thailand…

I flera månader har jag sagt att jag är sugen på att köra en sista minuten till Thailand.
Nu kom jag så nära så jag hade en resa bokad i ett dygn iallafall. Men den avbokades i dag.
Mamma och pappa och co får åka utan mig.
Jag har viktigare saker för mig i april, som att föreläsa.
Mormor blev besviken hon hade sett fram emot att få åka på semester hem till oss (3 km från hennes hem) och ta hand om Baby i två veckor haha.
Jag och Henrik ska köra en resa längre fram istället.
Vart vet vi inte än blir nog en sista minuten någonstans men jag har blivit sugen på Kroatien.
Någon som vart där?
Jag i Vietnam 2012

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *