Sömnlöshet

Som vanligt kan jag inte komma till ro och somna.  
Varför börjar alltid gipset klia på kvällen när jag ska sova?  Bara 13 dagar kvar,  sen är det värsta över.

I morgon ska vi till Karlstad.  Jag ska köra pappa till läkaren men vi ska även försöka hinna med en tur på stan.  Tanken är att jag ska köpa nya vinterkängor. 

Efter 9 veckor kommer jag helt plötsligt behöva två skor igen.  
Och i februari vill jag gärna ut en sväng på Svenska rallyt så ska köpa en redig sko till min fot.  Har i många år önskat med gore tex kängor för jag inte kan ha gummistövlar när jag jagar för då dör mina fötter.  Fast de senaste åren har jag inte kunnat jagat nått för fötterna har ju bestämt sig för att gå och dö i alla fall. och pappa köpte ett par för några veckor sedan på XXL så vi ska åka och kika på ett par till mig med.

Så kommer troligen köpa en sko fast bara prova den på höger foten:p 
Längtar efter att kunna gå korta promenad er utan gips.  Få gå av mig lite energi,  känns som jag har överskott av det efter den här resan. 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen