Svar på era frågor!

Mayvor: 
Har alla med Asperger specialintessen? Svar: Alla med Asperger har en egen personlighet som alla andra människor så de finns inget ”så här är alla med Asperger” precis som de inte finns ”Så här är alla utan diagnos”.
Så nej alla har inte specialintressen men många med Asperger har en förmåga att att fastna i saker när de hittar något de tycker är kul.
———————————-
Grebnas Kire Leinad : 
Hur många med Aspergers känner du som är Andligt intresserade a’ sysslar med Tarot mm eller ser, hör, känner av ljusväsen och andar?

Svar: Ingen
———————————- Johanna: 
Har din pojkvän också nån diagnos? Svar: De beror på vem du frågar, honom eller mig?;) haha nej skämt och sido nej han har ingen diagnos på papper men jag brukar ge honom diverse diagnoser, hobby psykolog som jag är;) Alla har vi drag av något:)
Men som sagt nej han har ingen diagnos. ———————————-
Monstars:
Åker du slalom, snowboard eller ingetdera? Om inte, vilken är du intresserad av att testa på? 🙂

Svar: Tränade slalom som barn och blev 4 a i två klubbmästerskap:P Åkte även lite snowboard. Men inte gjort något av de de senaste 5 åren då min läkare förbjudit mig att jag ska göra aktiviter som kan orsaka våld mot min axel då jag kan trycka den ur led bara genom att lyfta armen över huvudet.
Så han har försökt skrämma upp mig genom att säga att jag kommer få åka ambulans från skidbacken om jag beger mig dit;) Vi får se tänkte testa åka pulka med gipsat ben i morgon, det kan bli spännande;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen