Skulle ju bara vila lite…

Vakna upp två timmar senare….
Kroppen värker och jag vill bara sova.
Tröstäter cheeze ballz och önskar att jag låg på en strand i Thailand. Om två timmar ska jag på möte med Hjärnkoll men vet inte hur jag ska ta mig dit.
Vill inte cykla i mörker med gips nu när det börjar bli halkigt ute, så alternativ nummer två är i stället att gå 1 km med gips i mörkret. Har jag tur kanske någon har bil och kan köra hem mig sen annars får jag väll ställa mig och lifta eller nått:P

Så jävla sjukt om några veckor kanske jag har körkort och får köra bil. Jag måste bara köpa mig en bild för men jag får köra bil. Vem fan trodde det vid den här tiden för ett år sedan?
Ser framför mig hur chockad Baby kommer bli första gången jag sätter henne i en bil och jag ska köra. Haha hon kommer kolla på mig med sina stora gula ögon och man kommer kunna se hur hon tänker ”Men mamma vad ska du nu hitta på”.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen