Pyssel med aluminiumtejp

När jag flyttade in i min lägenhet för 6 år sedan fanns det bara skåp i köket och inga lådor att bestick och liknande i. Vi hade bekanta som rev ut ett kök just då så vi fick ta hand om deras ”kökslådor”
Eftersom de egentligen ska sitta i ett monterat kök så var ju inte sidorna så snygga och de var slitna. Jag bestämde mig för att piffa till dem lite med svart papper, tidningspapper och decoupagelim
Nu 6 år senare har jag tröttnat på dem och det har blivit lite slitet.
Jag föll för aluminiumtejpen som alla andra så jag gick loss med en rulle. Så med Hjälp av aluminiumtejp, svart akrylfärg jag hade stående i ett skåp, och en sked har jag ju fått en ny snygg möbel till mitt mini kök. Jag har ingen före före bild, alltså på original skåpen men så här såg de ut i morse:

Nu:
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen