Läkartid om en vecka….

Ringde vårdcentralen precis när klockan slog över till 13 och de öppnar telefonkön… öhm din beräknade kötid är 17 minuter…. Jo tack tycker fortfarande att jag borde få VIP pass på vårdcentralen och egen kö eftersom jag är stammis;) Men när jag väl kom fram gav de mig en tid nästa måndag.
De kunde gett mig en jourttid men tyckte det var bättre om jag stod ut en vecka och vänta på en ”riktig” tid så läkaren har mer tid att undersöka mig ordentligt. Och eftersom jag gått med de här i över två månader nu så lär jag inte dö på en vecka. Men ändrar avföringen färg eller jag börjar kräkas blod så ska jag åka in akut. Som om jag inte hade gjort det om jag börja kräkas blod liksom:P
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen