Henriks svar på era frågor

Marie: Hur funkar det med överraskningar? Hur förbereder man en överraskning bäst utan att avslöja för mycket och utan att stressa upp din kära för mkt genom att inte sagt allt? 

Henrik svarar: Det är inge problem alls då Joanna inte har problem med detta.  Hon klarar inte av hastiga förändringar men överraskningar går bra.
———-

Emely Beror det på diagnosen att ni inte bor ihop? Hur tror du det skulle vara om ni bodde ihop? För och nackdelar med Joannas diagnos som du märker av? Henrik svarar: Nej det har inget alls med diagnosen att göra. Utan handlar om att det varit praktisk omöjligt då Joanna haft jobb/skola i Värmland och jag jobb i Kumla. Jag tror inte att det skulle vara några problem om vi bodde ihop. Men det skulle vara extra viktigt att Joanna fick egentid. Hon säger själv att hon vill ha ett eget pysselrum och när hon går in där och stänger dörren får ingen komma in.  Nackdel: Det kan vara svårt att vara ironisk och man måste tänka efter hur det man säger låter innan man säger det. Fast jag tror hon börjar lära sig mina dåliga skämt 😉 Fördel: Att hon har styrkan att fokusera på saker på ett sätt som ”vanliga” människor inte kan.  Vet hon exakt vad hon ska göra lägger hon ner 120% på det och är väldigt produktiv.
———-

anna 1: Hur funkar det med samlivet?
2: Vad är det som du älskar just med henne?
3: Hur träffades ni?
4: Hur ser en vardag ut för er?

Henrik svarar: Jag vet inte hur det ska vara för alla är ju olika men jag tycker att det är som alla mina tidigare förhållanden med tjejer utan diagnos. Hon är snygg och har ett hjärta av guld. Plus att jag vet att hon älskar mig mest i hela världen. Vi träffades första gången 97 när jag körde speedway i Hagfors och Joannas pappa brukar prata med mig i depån efter matcherna.  
15år senare fick vi kontakt på Facebook och började snacka. Eftersom vi har ett distansförhållande på 12 mil så har vi ju inte så mycket vardag tillsammans. Så vi försöker ta vara på de stunder vi ses.
———- Micaela Norberg
När kommer första barnet? 
När ska du fria? Joanna svarar:
Om jag betyder så mycket för dig som du själv säger och skriver så borde du veta att jag inte får bli gravid för mina läkare och hur dåligt jag mår av att alla hela tiden tjatar om barn. 
———
Erika: Visste du när ni blev ihop att Joanna hade en diagnos eller när fick du veta det och vad tänkte du då? 

Henrik Svarar:
Ja de visst jag. Är lite svårt att undvika när vi träffades på Facebook och Joannas flöde hela tiden fylls med blogginlägg 😉 
Jag visste knappt var det var så tänkte inte så mycket.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen