Ingen ska behöva vara ensam på sin student

Det är sommarlov, skolavslutningar är över, studenterna har sprungit ut.
Är en aning galet att det är 7 år sedan jag själv sprang ut.
När jag stod där och kollade på årets studenter som åkte runt på sina studentflak så började jag tänka på dem som inte har några vänner och får åka runt där själv. Eller ännu värre struntar i att åka runt för dem inte vill bli utskrattade och höra fula ord. Jag är glad för att hela min glass valde att åka på samma flak, annars hade nog jag vart en av dem som fått åka runt själv.
Jag skulle vilja uppmana alla som tar studenten att se er omkring är det någon som ni vet kommer bli ensam, bjud in denna person till ert flak. Ingen ska behöva vara ensam och ledsen på sin student. För er spelar de ingen roll om en person till är med men för den personen kan det betyda allt.
Och plats finns det för det finns studentflak i flertals olika storlekar, störst på studentflak i Stockholm är Minstudent, men dom finns även i flertals angränsande städer. 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen