Okategoriserade

Tandläkarbesök

Som jag trodde började nästan tandläkaren att gråta när han såg mina sönderfrätta framtänder. Senaste månaders sjukdomar och mer smärtor=mer mediciner som dödar mina tänder har gjort så de är stora gropar i framtänderna. Så nu blir de intensivbehandling med besök 2gånger nästa vecka. Och har fått en super stark tandkräm utskriven. När vi ändå höll på så fick jag gjuta en bettskena med så min kära käke får vila på nätterna och kanske tycker att den kan sluta hoppa. Den ska jag få hämta den 13:e . Just nu är jag rätt glad att jag är beviljad högkostadskort och även har frikort inom tandvården. Nu sitter jag på bussen till skolan. Kl 9.50 ska journalisterna visa upp en film från vår Skottlands resa en hela skolan. Med tanke på att jag vet vad som spelats in under denna resa så känns de som risken är stor att jag skämmer ut mig i dag, men äh de bjuder jag på;-)

]]>

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: