Okategoriserade

Bloggutmaning365- Dag 99

 
VECKA 15 – BLOGGVÄRLDEN

Har du skaffat någon ny vänskap tack vare att du bloggar?

Jag har träffat många fina människor tack vare min blogg.
Och jag tror att alla som bloggar kan hålla med om att man får en speciell relation med sina läsare.

En del kommer in och säger hej i bland, andra säger hej i bland.
Och sen finns det vissa speciella som jag tagit steget att träffa och som  verkligen blivit ens vän på riktigt

Som jag sa när jag var med live på P4 jag har väldigt stort behov av att vara social precis som alla andra men jag orkar inte alltid umgås ”på riktigt”.
Så för mig är bloggen och facebook osv väldigt viktig del av mitt liv för att jag ska må bra.
]]>

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  Okategoriserade

  Bloggutmaning365- Dag 99

   
  VECKA 15 – BLOGGVÄRLDEN

  Har du skaffat någon ny vänskap tack vare att du bloggar?

  Jag har träffat många fina människor tack vare min blogg.
  Och jag tror att alla som bloggar kan hålla med om att man får en speciell relation med sina läsare.

  En del kommer in och säger hej i bland, andra säger hej i bland.
  Och sen finns det vissa speciella som jag tagit steget att träffa och som  verkligen blivit ens vän på riktigt

  Som jag sa när jag var med live på P4 jag har väldigt stort behov av att vara social precis som alla andra men jag orkar inte alltid umgås ”på riktigt”.
  Så för mig är bloggen och facebook osv väldigt viktig del av mitt liv för att jag ska må bra.
  ]]>

  Joanna är speedwayfantasten från Hagfors som vid 16 års ålder fick diagnosen Aspergers syndrom. Men då var det redan för sent för då hade hon redan försökt att ta sitt liv för första gången. Sen väntade flera år med psykisk ohälsa, psykiatrisk slutenvård och åtta självmordsförsök. I dag har hon hittat tillbaka till livet, flyttat till Karlstad. Utbildat sig till journalist och driver företaget Aspiepower media. Där hon åker runt över hela Sverige och föreläser. Hon delar med sig av sin historia för att hon vill öka öppenheten kring psykisk ohälsa. Men framförallt för att hon vill visa att en diagnos inte behöver vara ett hinder, utan kan vara en styrka om man får rätt stöd och hjälp. För det är hon ett levande bevis på.

  You Might Also Like

  No Comments

   Leave a Reply