Smärta

Två veckor utan mina sprutor.
Och nu är jag uppe mitt i natten och sitter i duschen och spolar min kropp med varmt vatten för att dämpa smärtan. Och vinter har knappt börjat.
Jag är inne i dåligt skov och inflammationerna växer i min kropp och det kombinerat av den ”vanliga” ledsmärtan man får av feber gör de hela ohållbart. Foten är blå, fingrarna och så svullna så de gör ont att böja på dem. 
Skulle sitta fint att bara kunna dra utomlands på jullovet, dock funkar ju inte riktigt det. När jag skulle ta min spruta för fösta gången den 24januari i år så var jag livrädd och trodde aldrig att jag skulle klara av att ta den själv.
nu undrar jag bara hur fan orka jag överleva 14år utan mediciner? Jag vill sticka min spruta i Bennet NU!
1,5 veckor gå snabbt snälla!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen