Dagens tips- Doktorn.com

Som ni redan vet så kretsar 90% mitt liv kring sjukdomar och sjukhus eftersom jag lever med en kronisksjukdom.
Och väldigt ofta så googlar jag saker när jag inte orkar stå i kö till vårdcentralen för 5:e gången på en vecka för att ställa en fråga. Men nu har jag hittat sidan Doktorn.com där man kan läsa massa spännande artiklar om olika skumdomar och tillstånd. Här kan man även ställa sina frågor direkt till en av deras medicinska experter och få svar på sin fråga i ett e-postmedelande, hur smart som helst och man slipper massa telefonköer. På sin hemsida skriver dem:

”Vi är ett företag som sysslar med kommunikation. Vi hjälper till att öka kunskapen inom medicin, hälsa och välbefinnande och vi ökar medvetenheten hos allmänheten genom någon, eller alla, av våra kanaler. Vi finns i väntrum och vårdmottagningar runt om i landet. Privatpersoner har även möjlighet att prenumerera på vår mycket populära Tidningen DOKTORN. Vi ger alltså ut Tidningen DOKTORN, distribuerar Broschyrställ, producerar väntrums-TV i samarbete med Nordisk Väntrums-TV, äger och driver den här sajten DOKTORN.com samt HUDEN.se, skapar Event och bygger samarbeten. Allt inom medicin, hälsa och välbefinnande.”   Hitta även ett videoklipp om min sjukdom Psoriasisartrit, om ni blir förvirrade för att jag tidigare skrivit att jag har psoriasisartoparti så är det de jag har men det är egentligen samma sak. Fast inflammationerna sätter sig i sen och muskelfästen i stället för i själva leden som vid artrit. De här en sida jag kommer lägga under favoriter på min dator för denna innehåller många intressanta och läsvärda artiklar. ds

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen